середа, 13 листопада 2013 р.

Україна - країна дурнів чи обманутих людей?

Україна - країна дурнів чи обманутих людей?
Як воно набридло таке життя, ми живемо у відсталій країні, за рівнем життя простого населення, проте на фоні нас є констраст, заможні- це депутати, олігархи, кабінет міністрів- мільйонерів і звичайно "наша гордість" президент якому навіть завгоспом я би не доручив би бути. Серед них є і хороші люди але більшість серед "стада баранів" думають лише про гроші і шукають шляхів лише для наповнення власних кишень.
  Так як живе наш "царь"- Янукович, не допустимо жити в такій розкоші витрачати мільйони на утримання цього упиря не справидливо, коли мільйони українців ледь виживать ,звичайно, вони хочуть може щоб ми повмирали  так завжди не буде. Депутати-олігархи, міністри- мільйонери вони приймають закони видають укази постанови вигідні для нас чи для себе самих? Звичайно для себе. Податками накладають як тільки можуть збираються мільярди а бюджеті дирка, гроші,наприклад, виділяться на ремонт доріг і недоходять до тих робіт хтось їх краде.
  А як жити простим людям ? Більшість нас хоче європейського рівня житя, хотя би як поляки, які на початку 90-х їздили і купували все тепер навпаки та щей на роботу наших людей скільки туди їздять працюють по 12годин на день не легкої праці в садах на полях як ростуть на піску з камінцями. А в нас чорнозем який обробляють агрохолдинги чих олігархів і ці ідіоти тільки на бивають собі кармани.

Немає коментарів:

Дописати коментар